Χρυσή Αυγή: «Όχι» στην αποφυλάκιση Λαγού και τριών ακόμα καταδικασθέντων - Διεκόπη η δίκη για τις 26 Ιουλίου

Χρυσή Αυγή: «Όχι» στην αποφυλάκιση Λαγού και τριών ακόμα καταδικασθέντων - Διεκόπη η δίκη για τις 26 Ιουλίου

«Όχι» είπε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στις αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής των 4 καταδικασθέντων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά αιτήματα είχαν υποβάλει ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος επικαλούμενοι ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απόρριψη των αιτημάτων, απόφαση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

«Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;» ανέφερε πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ.

«Δολοφόνος είσαι!» φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Διακοπή της δίκης για τις 26 Ιουλίου
Η δίκη της Χρυσής Αυγής διέκοψε για τις 26 Ιουλίου, προκειμένου το δικαστήριο να κρίνει το αίτημα αναβολής του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το δικαστήριο ζήτησε ένα πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του και πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθεί η υγεία του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ