Η κακοκαιρία «Μήδεια» σάρωσε την Εύβοια -Δύο νεκροί, 15 χωριά παραμένουν χωρίς ρεύμα [βίντεο]

Η κακοκαιρία «Μήδεια» σάρωσε την Εύβοια -Δύο νεκροί, 15 χωριά παραμένουν χωρίς ρεύμα [βίντεο]

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μήδειας» από την Εύβοια με αρκετά χωριά να παραμένουν δίχως ηλεκτρικό, την ώρα που τα συνεργία του ΔΕΔΔΗΕ δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Η εικόνα σήμερα είναι καλύτεροι ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα των πολιτών. Σημειώνεται ότι από την «Μήδεια» στην Εύβοια έχασαν την ζωή τους και δύο συμπολίτες μας.

 

Δήμαρχος Μαντουδίου: 15 χωριά είναι χωρίς ρεύμα
Σε ύφεση είναι σήμερα η κακοκαιρία στο Μαντούδι, όπου, όπως λένε οι κάτοικοι, έχουν να δουν τόσο χιόνι από το 1991.

Ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα στο evima.gr και ανέφερε ότι «η εικόνα σήμερα είναι λίγο καλύτερη καθώς υποχώρησαν τα φαινόμενα. Αυτή τη στιγμή όλα τα χωριά έχουν πρόσβαση καθώς οι δρόμοι είναι ανοιχτοί πλην από το χωριό Αμέλαντες όπου επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα για τη διάνοιξη του δρόμου».

Χιόνια στη Δροσιά Ευβοίας
«Όλοι οι άνθρωποι του Δήμου είναι άυπνοι από την έναρξη της κακοκαιρίας μέχρι και σήμερα και συνεχίζουμε μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη διότι 15 χωριά παραμένουν χωρίς ρεύμα με τα συνεργεία της ΔΕΗ να συνεχίζουν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες να επιδιορθώσουν τις βλάβες που προκλήθηκαν. Τετάστιες οι ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ καθώς έχουν πέσει δύο πυλώνες στις Ροβιές. Τέλος να σας τονίσω ότι εκτός από τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχουμε επιστρατεύσει και αγροτικά μηχανήματα τα οποία καθαρίζουν τους δρόμους εντός των χωριών. Σχετικά με το ρεύμα πιστεύω ότι σήμερα θα αποκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος των οικισμών», σημείωσε ο κ. Τσαπουρνιώτης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS