Η συγκλονιστική καταγγελία της Αρετής που την αποπλάνησε «γνωστός δικηγόρος» στα 14 της

Η συγκλονιστική καταγγελία της Αρετής που την αποπλάνησε «γνωστός δικηγόρος» στα 14 της

Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε η 22χρονη Αρετή Παληού η οποία βρήκε την δύναμη να αποκαλύψει το τι έζησε δίπλα σε έναν «γνωστό δικηγόρο» ο οποίος όπως λέει, την αποπλάνησε στα 14 της χρόνια.

Η ίδια, μιλώντας στο OPEN το πρωί της Παρασκευής, είπε πως η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Όπως είπε στα 14 της χρόνια ο γνωστός δικηγόρος την κακοποίησε σεξουαλικά, έχοντας βρει την ευκαιρία να γνωριστεί μαζί της αφού είχε ερωτική σχέση με τη θεία της. Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση, ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα, για ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί η δίκη.

«Με έπεισε ότι δεν με αγαπά κανείς από την οικογένειά μου και έτσι μου έλεγε ότι του οφείλω να του στέλνω φωτογραφίες μου γυμνές, έστελνε και εκείνος σε εμένα. Έλεγε ότι μου παρείχε ψυχολογική στήριξη και στα 15 μου και βρεθήκαμε σεξουαλικά. Με πίεζε να έρθω σε επαφή μαζί του και με άλλες γυναίκες, με την θεία μου, με φίλες μου, με την γυναίκα του», είπε στο ΟΡΕΝ.

Μάλιστα όπως είπε η ίδια μερικά χρόνια αργότερα, αντιλήφθηκε ότι ο γνωστός δικηγόρος δημοσίευσε τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο οι οποίες έφτασαν σε αγνώστους οι οποίοι με την σειρά της την απειλούσαν και την εκβίαζαν.

Σε βάρος του υπάρχουν ακόμα δύο μηνύσεις για ασέλγεια εις βάρος δύο κοριτσιών 12 και 14 ετών, στην Άνδρο, για τις οποίες πράξεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επίσης πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

Δείτε βίντεο:

 

«Επρόκειτο για πλάγια πίεση, για χειριστικότητα. Με έκανε να πιστεύω ότι τού οφείλω να κάνω αυτά που μού ζητάει. Ήθελε να με κάνει σεξουαλικό έρμαιο. Που θα το χειριζόταν όπως αυτός θέλει για να ικανοποιεί τις δικές του σεξουαλικές ανάγκες. Με συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου, Γινόταν όλο πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει», είπε.

Ο κατηγορούμενος, που 7 χρόνια μετά δεν έχει ακόμα δικαστεί για τις πράξεις του, άρχισε να διαρρέει τις φωτογραφίες ως έναν τρόπο πίεσης για να αποσύρει η Αρετή την αγωγή. «Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου στο ίντερνετ», λέει η ίδια.

Τέλος η Αρετή ανέφερε ότι, ένας ακόμα λόγος που αποφάσισε να προχωρήσει επώνυμα με την καταγγελία είναι γιατί δεν θέλει πια να ζει μες στο φόβο. «Κουράστηκα πολύ και θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου όπως αρμόζει σε μία 22χρονη κοπέλα, έχασα τη φοιτητική μου ζωή, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να ανταπεξέλθω στη σχολή μου. Θέλω τώρα πια που μπαίνω στον εργασιακό τομέα, να είμαι ένας κανονικός άνθρωπος που δεν φοβάται τίποτα. Κουράστηκα να φοβάμαι», τόνισε.

Μιλώντας στην κάμερα και ο πατέρας της Αρετής, ο ίδιος λέει πως στηρίζει το παιδί του και καλεί και άλλους γονείς να στηρίζουν τα παιδιά τους σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Τονίζει δε πως αυτός και η σύζυγός του κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση από τον κατηγορούμενο. «Όπως λέει, θέλει να με τρέχει μέχρι τα 70 μου στα δικαστήρια» είπε ο πατέρας της Αρετής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS