Ικαρία: Θρίλερ με τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται - Συνεχίζονται οι έρευνες

Ικαρία: Θρίλερ με τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται - Συνεχίζονται οι έρευνες

Αγωνία για τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας, από το απόγευμα της Τετάρτης (20/7). Μεγάλη επιχείρηση, με πλωτά και εναέρια μέσα, με τη συμβολή ελικοπτέρου, στήθηκε για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι, βόρεια της Ικαρίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Στο σημείο έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ και σύμφωνα με το news-24, επικαλούμενο μαρτυρίες, υπήρχε μεγάλος κυματισμός.

Μάλιστα, εκτός από τις δυνάμεις του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ψαράδες με καΐκια «χτένισαν» τις ακτές χθες ενώ έρευνες έγιναν και στην ξηρά από κατοίκους με φακούς.

Επίσης, σύμφωνα με το news-24, στις έρευνες συνδράμουν δύτες-διασώστες οι οποίοι θα χωριστούν σε τουλάχιστον 6 ομάδες και θα ερευνήσουν περιμετρικά την περιοχή Κεραμέ προς Εύδηλο ενώ οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Ικαρίας ενισχύθηκαν και με ειδικά πλωτά μέσα από το Λιμενικό Σάμου που έφτασαν αμέσως στο νησί, συμβάλλοντας στην τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του ανήλικου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS