Ηλίας Μίχος: Του αλλάζουν κελί λόγω προκλητικής συμπεριφοράς – Πήγε με 3.000 ευρώ στη φυλακή

Ηλίας Μίχος: Του αλλάζουν κελί λόγω προκλητικής συμπεριφοράς – Πήγε με 3.000 ευρώ στη φυλακή

Προβλήματα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κράτησής του στις φυλακές Γρεβενών φαίνεται ότι προκαλεί ο Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη από τον Κολωνό. Έτσι, η διοίκηση του σωφρονιστικού κέντρου ετοιμάζεται να του αλλάξει κελί.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με ακόμα δύο κρατούμενους, ωστόσο, άρχισε να προκαλεί προβλήματα, καθώς το έπαιζε παράγοντας με αποτέλεσμα να αντιδρούν οι συγκρατούμενοί του.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίχος πήγε στη φυλακή «φορτωμένος» με 3.000 ευρώ.

Άμεσα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν μάρκες για να καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες του, ενώ αποφασίστηκε να του αλλάξουν κελί και να τον μεταφέρουν μαζί με έναν χαμηλών τόνων κρατούμενο, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Μαζί θα προαυλίζονται η 37χρονη μητέρα της 12χρονης με την Πισπιρίγκου

Να προαυλίζονται μαζί στις φυλακές Κορυδαλλού, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό και η Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε η διοίκηση των φυλακών.

Μέχρι στιγμής οι δύο γυναίκες προαυλίζονταν μόνες τους, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να προαυλίζονται από κοινού. Έτσι από τη Δευτέρα οι δυο γυναίκες θα βρίσκονται ταυτόχρονα στην αυλή των φυλακών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ