Ίλιον: Εκτός σχολείου ο καθηγητής που προσέβαλε τον 12χρονο μαθητή επειδή εμφανίστηκε στο σχολείο με φούστα

Ίλιον: Εκτός σχολείου ο καθηγητής που προσέβαλε τον 12χρονο μαθητή επειδή εμφανίστηκε στο σχολείο με φούστα

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την άφιξη του μαθητή Γυμνασίου με φούστα στο σχολείο στο Ίλιον και τα επικριτικά σχόλια του καθηγητή, αποφασίστηκε σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο εν λόγω καθηγητής να βρεθεί εκτός σχολείου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η Άννα Χρονοπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου, ο καθηγητής τέθηκε εκτός σχολείου με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Γυμνασίου στο Ίλιον και σημείωσε πως «κινήθηκε η διαδικασία με πρωτοβουλία της διεύθυνσης. Δεν χρειάστηκε να μπούμε εμείς (ως Σύλλογος) καν στην διαδικασία».

Η ίδια αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες για το περιστατικό και σημείωσε: «Πράγματι υπήρξε μια διαμαρτυρία των μαθητών στο σχολείο. Τα πράγματα δεν είναι όπως έχουν παρουσιαστεί στα μέσα ενημέρωσης» και τόνισε πως ο Σύλλογος Γονέων «δεν επιθυμεί να αναλύσει το περιστατικό».

Συνέχισε λέγοντας ότι «οφείλουμε να καταδικάζουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά, ρατσιστική και παρενοχλητική και πρωτίστως θα την χαρακτηρίσουμε αντιπαιδαγωγική».

Σημείωσε πως αν στα σχολεία υπήρχαν μόνιμοι ψυχολόγοι τότε τέτοια προβλήματα δεν θα παρατηρούνταν, ενώ τέλος επανέλαβε πως ο Σύλλογος κατακρίνει τέτοιες συμπεριφορές, τονίζοντας πως είναι στο πλευρό των παιδιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ