Ίλιον: Με «μαφιόζικο τρόπο» η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα -«Έχω συνεργάτες, θα σας πυροβολήσουν»

Ίλιον: Με «μαφιόζικο τρόπο» η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα -«Έχω συνεργάτες, θα σας πυροβολήσουν»

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Αρχές μετά τη γονική αρπαγή 4 παιδών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, η αρπαγή των τεσσάρων ανήλικων έγινε με «μαφιόζικο τρόπο» από τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με τον ίδιο, βγήκε εισαγγελική εντολή για να απομακρυνθούν τα παιδιά από τη μητέρα τους και να μεταφερθούν στον συγκεκριμένο χώρο «για να προστατευθούν γιατί κινδύνευαν στον χώρο που ζούσαν».

«Ήρθε η μητέρα με ένα προγραμματισμένο ραντεβού να τα δει, άνοιξε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο το φράχτη και απείλησε τους ανθρώπους που ήταν εκεί. Τους είπε ότι έχει συνεργάτες γύρω γύρω που μπορεί να τους πυροβολήσουν. Τα πήρε με μαφιόζικο τρόπο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμιά πληροφορία. Πρόκειται για οικογένεια Ρομά», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Γιαννόπουλος.

Θρίλερ στο Ίλιον με τη γονική αρπαγή 4 ανηλίκων από δομή προστασίας -Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σύμφωνα με την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», σημειώθηκε γονική αρπαγή τεσσάρων ανήλικων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον.

Πρόκειται για τους ανήλικους Μιχάλη Άρμπι, 6 ετών, Οδυσσέα Άρμπι, 4 ετών, Γιώργο Άρμπι, 2 ετών και Κωνσταντίνο Άρμπι, 3 ετών.

Θρίλερ στο Ίλιον με τη γονική αρπαγή 4 ανηλίκων από δομή προστασίας -Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Τα τέσσερα παιδάκια φιλοξενούνταν στον συγκεκριμένο χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αγνοούνται από τη 1.45 το μεσημέρι της Τρίτης (14/5). Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γνωστοποίησε το συμβάν αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο φορέας προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν πολύ σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή των παιδιών σε κίνδυνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ