Ημαθία: Άφαντος ο 28χρονος που σκότωσε την 15χρονη - «Διέφυγε για να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη»

Ημαθία: Άφαντος ο 28χρονος που σκότωσε την 15χρονη - «Διέφυγε για να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη»

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, στην Ημαθία,με τον 28χρονο οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε μία 15χρονη κοπέλα, να παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο οδηγός εξαφανίστηκε για να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη, ενώ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ.

«Εχω ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία. Περιμένουμε να εμφανιστεί ώστε να δηλώσει τα στοιχειά του. Έχει εξαφανιστεί. Το ότι δεν έχει εντοπιστεί εγκαίρως από την αστυνομία και δεν γνωρίζουμε το ποσοστό αλκοόλ που έχει καταναλώσει. Ο λόγος που διέφυγε ήταν για να αποφύγει την κακουργηματική δίωξη και να πάει για πλημμέλημα. Μπορεί να φάει μέχρι και 5 χρόνια», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χριστόφορος Γκλαβένος, στο Mega.

Οσον αφορά την μητέρα της 15χρονης και την 11ηχρονη αδερφή της, εξακολουθούν να νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένες σε νοσοκομείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ