Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη

Στην αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης (25/10) ο 28χρονος Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη κοπέλα στην Παλαιοχώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο του και δήλωσε ότι αυτός ήταν ο οδηγός του οχήματος από το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα η 15χρονη κοπέλα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας και εγκατάλειψη τροχαίου, αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο για τη σύλληψή του.

Ο 28χρονος φέρεται, επίσης, να παρουσιάσε έγγραφα για τη νομιμότητα της κίνησης του οχήματός του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που υπήρχαν από νωρίτερα ότι ο 28χρονος ήταν έτοιμος να παρουσιαστεί στις αρχές για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Εκτός από την 15χρονη που έχασε τη ζωή της το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος τραυμάτισε την 11χρονη αδερφή της η οποία νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης με κατάγματα στα κάτω άκρα ενώ ακόμα σοβαρότερη είναι η κατάσταση της υγείας της 37χρονης μητέρας του άτυχου κοριτσιού η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βέροιας.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της οικογένειας , ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα μέσα στους δρόμους του χωριού και έτρεχε με 180χλμ.

Μετά το δυστύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε τα θύματά του και έφυγε πεζός. Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν μαρυρίες που είδαν τον νεαρό οδηγό να καταναλώνει αλκοόλ σε ένα καφενείο του μικρού οικισμού και μετά να παίρνει το αμάξι προκαλώντας το δυστύχημα.

Ο αδερφός της 15χρονης, ο οποίος είναι αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου και σώθηκε την τελευταία στιγμή, είδε έντρομος την αδερφή του να τη χτυπάει το αμάξι, να την εκτοξεύει 30 μέτρα μακριά από το σημείο μέσα σε μια φάρμα και να χάνει τη ζωή της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ