Ιωάννα Παλιοσπύρου για Έφη Κακαράντζουλα: Είναι ακόμη επικίνδυνη, ο φόβος δεν έχει φύγει

Ιωάννα Παλιοσπύρου για Έφη Κακαράντζουλα: Είναι ακόμη επικίνδυνη, ο φόβος δεν έχει φύγει

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης και την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για την επίθεση με το βιτριόλι, τόνισε πως ήταν η μέγιστη δυνατή ποινή που μπορούσε να επιβληθεί, «οπότε με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένη», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης της νομοθεσίας.

Ωστόσο, θέλησε να προτάξει ότι «ο φόβος δεν έχει φύγει ακόμα», επειδή η δράστις δεν εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια.

«Είναι ακόμη επικίνδυνη» τόνισε η Ιωάννα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να είχε κάποια βοήθεια στην επίθεση, αποκαλύπτοντας ακόμη ότι συζητά με τους δικηγόρους της για το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη για τη διεκδίκηση αποζημίωσης.


Σε ό,τι αφορά στις θεραπείες αποκατάστασης, είπε πως η διαδικασία πήγε πίσω λόγω της δίκης. Από τη μια για ψυχολογικούς λόγους κι από την άλλη γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει το πρόγραμμα των χειρουργείων και, όπως είπε, μέχρι το τέλος του έτους θα υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις.

«Ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει, με στηρίζει»
«Γνωρίζω ότι είναι μία επίπονη διαδικασία και επικίνδυνη για την υγεία μου. Είναι το μονοπάτι που πρέπει να περάσω, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσω μπροστά» δήλωσε, σημειώνοντας πως θέλει να αρχίσει να έχει μια πιο φυσιολογική ζωή, να είναι δραστήρια και εργασιακά.

Παράλληλα, τόνισε πως ο κόσμος είναι σύμμαχός της σε όλη αυτήν την περιπέτεια. «Με έχει αγκαλιάσει και με έχει στηρίξει. Πρέπει να εξαντλήσω τις δυνάμεις μου, για να μην πάει όλη αυτή η προσπάθεια χαμένη», συμπλήρωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Τα πρώτα λόγια της Έφης Κακαράντζουλα όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της
«Τι θέλει η Ασφάλεια από εμένα;», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Εφη Κακαράντζουλα, τη στιγμή που αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», ο Γιάννης Σγουρός, αστυνομικός που συμμετείχε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιχείρηση σύλληψής της, σημείωσε ότι οι πρώτες σκέψεις του μόλις έφτασε στον τόπο όπου έγινε η επίθεση ήταν να «ασφαλίσει τον χώρο και να μιλήσει με αυτόπτες μάρτυρες», εξηγώντας βήμα-βήμα πώς οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα λάθη που έκανε η δράστις.

«Εννοούσε ότι δεν είχε καμία σχέση, καμία τριβή με την Αστυνομία και την Ασφάλεια. Ημαστε πλέον σίγουροι ότι ήταν η δράστις της επίθεσης» είπε, επισημαίνοντας ότι τα πειστήρια που βρήκαν στο σπίτι της ήταν σημαντικά, καθώς εντοπίστηκαν η περούκα, η καπαρντίνα και η τηλεκάρτα με την οποία έκανε την κλήση στο ταξί.

«Σχεδίασε μία επίθεση, την πραγματοποίησε, θεώρησε ότι πέτυχε και τα κράτησε. Ηταν τα τρόπαιά της, ήθελε να τα βλέπει», τόνισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS