Ηράκλειο: Σήμερα απολογείται ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του

Ηράκλειο: Σήμερα απολογείται ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές τη σύντροφό του

Σήμερα απολογείται ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του σε γειτονιά του Ηρακλείου την περασμένη Κυριακή, 4 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, υπάρχει αίτημα για τρίμηνη αναστολή της ποινικής διαδικασίας από τους δικηγόρους του 36χρονου, καθώς από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα που πρέπει να διερευνηθεί με αποτέλεσμα να κινήσουν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ανακριτής και εισαγγελέας πήγαν στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να δουν τον 36χρονο δράστη, ενώ στο πλευρό του ήταν και οι δικηγόροι του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να άκουσε τις ποινικές διώξεις χωρίς καμία απολύτως αντίδραση, δείχνοντας πως δεν έχει καταλάβει τα όσα έχουν συμβεί.

Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και απείθεια.

Μάλιστα, οι δικηγόροι του μετά από μία συζήτηση που είχαν μαζί του κατάλαβαν πως η κατάσταση της ψυχικής του υγείας χρήζει εξέτασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καυγάς και ότι απλώς βλέπανε μία ταινία.

Μάλιστα, ο αρραβωνιαστικός της βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ και, όπως είπε, άρχισε να την χτυπά.

Η ίδια κατάφερε μετά από πολλαπλά χτυπήματα να ξεφύγει από τα χέρια και να ζητήσει βοήθεια από την γειτονιά.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Κορώνη Μαγάρα. Χωρίς να συμβεί τίποτε απολύτως και ενώ οι δυο τους κάθονταν στον καναπέ ο 36χρονος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και άρχισε να χτυπά με 14 μαχαιριές την 36χρονη.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι, μέσα στα αίματα, ζητώντας βοήθεια.

Όταν ο 36χρονος είδε τη σύντροφό του μέσα στα αίματα, με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίσθηκε στην κοιλιά και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, τη φωτιά που έβαλε ο 36χρονος κατάφεραν και έσβησαν οι γείτονες, οπότε δεν χρειάστηκε η συνδρομή των δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ