Ηράκλειο: Συμπλοκή μεταξύ θαμώνων καφετέριας - Έπεσαν πυροβολισμοί

Ηράκλειο: Συμπλοκή μεταξύ θαμώνων καφετέριας - Έπεσαν πυροβολισμοί

Ένα σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή θαμώνων μια καφετέριας προκάλεσε ταραχή το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο. Μάλιστα, το συμβάν είχε και συνέχεια με πυροβολισμούς. Όλα ξεκίνησαν σε μια καφετέρια, όπου διαπληκτίστηκαν έντονα ένας 31χρονος με έναν 27χρονο και δύο φίλους του.

Αρχικά, αντάλλαξαν ύβρεις και απειλές για άγνωστο λόγο, όμως στη συνέχεια ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ τους με τον 31χρονο να ξυλοκοπεί τον 27χρονο και να προκαλεί εκδορές και αμυχές στους άλλους δυο. Έπειτα, σύμφωνα με πληροφορίες οι συμπλεκόμενοι έφυγαν χωρίς να κληθεί η Αστυνομία, αφού δεν προκάλεσαν ζημιές στο κατάστημα. Όμως, η παρέα των τριών δεν το έβαλε κάτω και, μαζί με έναν ακόμη φίλο τους, πήγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια έξω από το σπίτι του 31χρονου στην Αμμουδάρα, όπου περίμεναν να βγει και μόλις τον είδαν πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι κατέσχεσαν έναν κάλυκα και συνέλαβαν τους πέντε εμπλεκόμενους που αλληλομηνύθηκαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Μετά την άσκηση διώξεων για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοκατοχή, πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλή, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ