Βομβαρδισμένο τοπίο η Συγγρού από την ισχυρή έκρηξη - Σοβαρά τραυματίας ένας 78χρονος - Ζημιές σε γειτονικά κτίρια

Βομβαρδισμένο τοπίο η Συγγρού από την ισχυρή έκρηξη - Σοβαρά τραυματίας ένας 78χρονος - Ζημιές σε γειτονικά κτίρια

Η αστυνομία απομακρύνει τον κόσμο λόγω διαρροής υγραερίου

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί σε κτίριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στην καρδιά της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή, σημειώθηκε επί της λεωφόρου Συγγρού 3.

Ωστόσο από τη φωτογραφία διακρίνεται ότι το κτήριο στο οποίο αυτή σημειώθηκε, έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Έχουν σπάσει τζαμαρίες ακόμη και στην απέναντι πλευρά της Συγγρού.

Ζημιές σε πεντε τουλάχιστον κτίρια γυρω και απέναντι από το σημείο της έκρηξης έχουν καταγραφεί έως τώρα. Η αστυνομία απομακρυνει τον κόσμο από το σημείο λόγω διαρροής γκαζιου.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ένας 78χρονος, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια στο Λαϊκό νοσοκομείο και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ενώ ελαφρά έχει τραυματιστεί μία γυναίκα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν αγνοούμενο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρα.Για την ακρίβεια επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή πού σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε τόσο στα νότια προάστια όπως το Καλαμάκι, όπως και σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Έλεγχος για εγκλωβισμένους


«Τραντάχτηκε το κτίριο που μένουμε από την έκρηξη. Βγήκα στο παράθυρο και είδα καπνούς από την πλευρά της Συγγρού. Όπως είδα στην τηλεόραση έχουν πάρει φωτιά και διπλανά κτίρια. Η Πυροσβεστική ήρθε πολύ γρήγορα. Τώρα φαίνεται πως έχει πέσει ο καπνός. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή», σημείωσε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA πολίτης που μένει σε κοντινή απόσταση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS