Στη φυλακή ο γυναικοκτόνος της Καβάλας -Μαρτυρία-σοκ πρώην του, είχε αποπειραθεί δυο φορές να την στραγγαλίσει

Στη φυλακή ο γυναικοκτόνος της Καβάλας -Μαρτυρία-σοκ πρώην του, είχε αποπειραθεί δυο φορές να την στραγγαλίσει

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος συζυγοκτόνος στην Καβάλα, σε ακόμη μία υπόθεση γυναικοκτονίας που έχει «μουδιάσει» ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο 55χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, χθες πέρασε το κατώφλι του ανακριτή και έπειτα από μία «μαραθώνια» απολογία, οδηγήθηκε εν συνεχεία στις φυλακές, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα.

Στον δράστη απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ μέσω της δικηγόρου του ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια της άτυχης 43χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης στραγγάλισε την 43χρονη σύζυγό του, Αΐντα Παπαδοπούλου, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε το θύμα.

Καβάλα: Το «ένοχο» παρελθόν του 55χρονου -Είχε πάει να πνίξει και την πρώην του

Πάντως, αίσθηση προκαλούν τα όσα έρχονται συνεχώς στο φως, αφού η εκπομπή Live News του MEGA αποκάλυψε ότι παρόμοια απόπειρα είχε πράξει και εναντίον της πρώην συντρόφου του.

Οπως η ίδια δήλωσε στην εκπομπή, ο 55χρονος είχε αποπειραθεί να πνίξει και εκείνη και μάλιστα δύο φορές, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της γυναίκας, η οποία διατηρούσε δύο χρόνια σχέση μαζί του, στην αρχή ο 55χρονος δημιουργούσε την τέλεια εικόνα για τον χαρακτήρα του, ωστόσο τα πράγματα άλλαζαν γρήγορα και δραματικά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως υπογράμμισε η πρώην σύντροφος του 55χρονου, η ίδια φρόντισε να επικοινωνήσει και με την 43χρονη Αΐντα, μόλις έμαθε ότι η άτυχη φαρμακοποιός παντρεύτηκε με τον συζυγοκτόνο, προκειμένου να την προειδοποιήσει για το «ένοχο», βίαιο παρελθόν του.

«Πήρα και χάπια για να αυτοκτονήσω -Ηθελα να πεθάνω μαζί της»

Στο μεταξύ, ο 55χρονος κατά τη «μαραθώνια» απολογία του, υποστήριξε ότι μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του επιχείρησε δύο φορές να αυτοκτονήσει. Και, μάλιστα, τη μία παίρνοντας χάπια.

«Ηθελα να πεθάνω μαζί της, γι' αυτό και έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πήρα και χάπια», φέρεται να είπε στον ανακριτή ο 55χρονος, όπως μετέδωσε και το δελτίο ειδήσεων του Star.

Από τη μεριά της, ο δικηγόρος του δήλωσε ότι «το πόσο μετάνιωσε φαίνεται και από τη σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε», ισχυριζόμενη ότι «δεν υπήρχε προμελετημένος ανθρωποκτόνος δόλος»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ