Καβάλα: Ο 52χρονος βίαζε την κόρη του από τα 8 της χρόνια -Τεστ DNA στα δύο παιδιά της 26χρονης

Καβάλα: Ο 52χρονος βίαζε την κόρη του από τα 8 της χρόνια -Τεστ DNA στα δύο παιδιά της 26χρονης

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Καβάλας, μετά την φρίκη που αποκαλύφθηκε σε οικογένεια που διέμενε στο Δήμο Νέστου.

Οπως έγινε γνωστό χθες συνελήφθη ένας 52χρονος Ρομά ο οποίος βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση. Η 26χρονη έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδία, 1 και 7 ετών και εξετάζεται από την αστυνομία, αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας αυτών των παιδιών. Η καταγγελία φέρεται να έγινε από την ίδια την κόρη.

Φρίκη στην Καβάλα: Ερευνα για το αν ο 52χρονος είχε κακοποιήσει τα άλλα του παιδιά

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, με τον 52χρονο πατέρα να προβαίνει συστηματικά σε άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και εις βάρος της συζύγου του.

Ταυτόχρονα, γίνεται έρευνα για το αν ο 52χρονος είχε κακοποιήσει και τα άλλα δύο παιδιά του -τις δύο κόρες του, 20 και 23 ετών αντίστοιχα, αδελφές της 26χρονης. Εξετάζεται, ακόμη, αν έχουν υποστεί κακοποίηση και τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας που έφερε στον κόσμο η 26χρονη.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική υπηρεσία έλαβε γενετικό υλικό από τα δύο παιδιά της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 52χρονος είναι ο πατέρας τους.

Καβάλα: Στη φυλακή ο 52χρονος -Ομολόγησε την πράξη του, την βίαζε από τα 8

Υπενθυμίζεται, ότι ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος χθες (19/5), με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, για τον βιασμό της κόρης του.

Ο 52χρονος άνδρας κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την 26χρονη κόρη του, από την ηλικία των 8 ετών. Τόνισε, όμως, πως αυτή τον προκαλούσε!

Ο ίδιος, που μεταξύ άλλων κατηγορείται για βιασμό και για ασελγείς πράξεις μεταξύ συγγενικών προσώπων, δεν ζήτησε δικηγόρο, και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS