Καιρός: Συνεχίζονται τα 30αρια σήμερα – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Καιρός: Συνεχίζονται τα 30αρια σήμερα – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Και για σήμερα αναμένονται θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών στα ηπειρωτικά της χώρας, ωστόσο δεν θα λείψουν και πάλι οι τοπικές βροχές, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και τα βόρεια, κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα κεντρικά και τα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3, πρόσκαιρα το μεσημέρι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Καιρός: Γενικά αίθριος, πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα κεντρικά και νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4, τοπικά στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος, πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS