Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας -Πού θα φτάσει τους 21 βαθμούς το θερμόμετρο

Καιρός: Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας -Πού θα φτάσει τους 21 βαθμούς το θερμόμετρο

Βελτιώνεται από σήμερα ο καιρός καθώς θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει αισθητή άνοδο.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα βορειοδυτικά ορεινά θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από τις μεσημβρινές ώρες και θα εκδηλωθούν στη δυτική Μακεδονία σποραδικοί όμβροι και στη Θράκη τοπικές βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά της Ηπείρου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 01 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Aσθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS