Καιρός: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με χιόνια, ακόμα και στην Πάρνηθα

Καιρός: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με χιόνια, ακόμα και στην Πάρνηθα

Ένα νέο, πιο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ενώ ακόμα δεν έχει υποχωρήσει η προηγούμενη κακοκαιρία, ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση αύριο.

«Πιο συγκεκριμένα στα παραπάνω γεωγραφικά διαμερίσματα αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές στα πεδινά, ισχυρές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν τοπικά και πιο χαμηλά», λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Κλεάρχο Μαρουσάκη, στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια, αλλά και ο νομός Αττικής.

«Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής, όπως στην Πάρνηθα και τον Κιθαιρώνα», τονίζει ο μετεωρολόγος.

Σε τμήματα του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες (δεύτερος χάρτης):

«Το κρύο θα είναι αρκετά έντονο με παγετό τη νύχτα και το πρωί σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή» λέει καταλήγοντας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS