Καισαριανή: Ομάδα ατόμων με κουκούλες και ρόπαλα ξυλοκόπησε 3 ανήλικους -15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Καισαριανή: Ομάδα ατόμων με κουκούλες και ρόπαλα ξυλοκόπησε 3 ανήλικους -15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Νύχτα τρόμου βίωσαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τρια ανήλικα παιδιά στην Καισαριανή, όταν και δέχθηκαν άγρια επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, περίπου στις 22:00 το βράδυ η ομάδα των ατόμων, φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα, πλησίασαν 15χρονο που κάθονταν σε γήπεδα μπάσκετ κοντά στο δημαρχείο της περιοχής μαζί με τους φίλους του. Αφού τον ρώτησαν από πού είναι, τον χτύπησαν με γροθιές και με τα ρόπαλα και τράπηκαν σε φυγή αρπάζοντας το σακίδιό του.

Μάλιστα ο 15χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγία Σοφία» από τον πατέρα του προκειμένου να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Πλέον η υπόθεση ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες εκτιμούν πως το περιστατικό πιθανότατα να σχετίζεται με διαφορές μεταξύ ανηλίκων από περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ