Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νεκρός ο αγνοούμενος στην Εύβοια

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νεκρός ο αγνοούμενος στην Εύβοια

H πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων επιβεβαίωσε πως πρόκειται για τον 69χρονο, ο οποίος είναι νεκρός.


Τον πρώτο νεκρό από τη σφοδρή επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» μετρά η χώρα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 69χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο στην Εύβοια.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Πυροσβεστικής, εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του στην κοίτη του ποταμού που διεξάγονταν έρευνες, με την πρόεδρο της Κοινότητας Μεσοχωρίων να επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον 69χρονο, ο οποίος είναι νεκρός.

Ο 69χρονος φέρεται να είχε καλέσει σε βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων στην περιοχή του, την Πέμπτη λίγο μετά τις 22:00, και από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα αγνοούνταν.

Ακόμη, το πρωί της Παρασκευής, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκοναν στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Συνδρομή στις έρευνες παρείχαν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αυτοκινήτου

Λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο 69χρονος αγνοούμενος, είχε βρεθεί το όχημα του ηλικιωμένου.

Ο δήμαρχος Καρύστου, μιλώντας στην ΕΡΤ, ενημέρωσε πως εντοπίστηκαν θραύσματα από το όχημά του, ωστόσο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κανένα ίχνος του ιδίου. Όπως είπε, ήταν ο γιος του αυτός που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την εξαφάνισή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS