Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έφτασε στην Αττική - Στα λευκά τα βόρεια προάστια

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Έφτασε στην Αττική - Στα λευκά τα βόρεια προάστια

Ποιες περιοχές πλήττονται - Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα


Έφτασε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια καθώς ήδη πολλές περιοχές έχουν αρχίσει να ντύνονται στα λευκά.

Πυκνό χιόνι πέφτει σε Ροδόπολη, Διόνυσο, Δροσιά, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη και Σταμάτα, Πάρνηθα, Βίλια και Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σφυροκοπά πολλές περιοχές της χώρας από χθες το βράδυ, ενώ το χιόνι στο καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα ξεπερνά τους 20 πόντους. Ασθενής χιονόπτωση υπάρχει και στις Αφίδνες.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και οι χιονοπτώσεις να επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος του νομού Αττικής, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας.

Διακοπή κυκλοφορίας

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα προβλήματα στην Αττική, καθώς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων επί της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης (Λεωφόρος Διονύσου) από το ύψος Γ.Σ.N.A. 414 έως τη θέση Άγιος Πέτρος.

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Αρκίτσα-Αιδηψός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS