Κακοκαιρία - Βόρεια Ελλάδα: Πλημμύρισαν ρέματα στη Θεσσαλονίκη, παρασύρθηκαν ΙΧ

Κακοκαιρία - Βόρεια Ελλάδα: Πλημμύρισαν ρέματα στη Θεσσαλονίκη, παρασύρθηκαν ΙΧ

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την βόρεια Ελλάδα.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει έντονη βροχόπτωση με μεγάλη διάρκεια και η οποία συνοδεύεται από ασταμάτητους κεραυνούς.

Ενδεικτικά όπως βλέπετε και στο βίντεο του ThessToday.gr από την καταιγίδα γέμισε με σημαντικό όγκο νερού η οδός 26ης Οκτωβρίου, με συνέπεια τα οχήματα μετά βίας να διασχίζουν τον δρόμο.

Σε κάποιες περιοχές σημειώθηκαν κάποιες διακοπές ρεύματος, όπως σε Τούμπα, Διαβατά και στα Μουδανιά στη Χαλκιδική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 300 κλήσεις. Λόγω της βροχόπτωσης σημειώθηκαν προβλήματα στον περιφερειακή θεσσαλονίκης καθώς πλημμύρισαν τα τούνελ του Ευόσμου και εγκλωβίστηκαν οχήματα.

Επίσης ισχυρές καταιγίδες σημειώνονται στη Χαλκιδική και τοπικά έντονες στις Σποράδες και στα ορεινά της Πελοποννήσου αυτή την ώρα σύμφωνα με το weather forecast.

Θεσσαλονίκη: Ξεχείλισε ρέμα από την κακοκαιρία -Ζημιές σε σπίτια

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στη Θεσσαλονίκη από τη σφοδρή κακοκαιρία που σαρώνει τον αστικό ιστό από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το ρέμα της Πολίχνης έχει ξεχειλίσει με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ακόμη και αυλές πολυκατοικιών, ενώ σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και υπόγεια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 300 κλήσεις. Την ίδια ώρα οι οι κάτοικοι που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, έχουν επιστρατεύσει σκούπες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τη ζημιά.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Νέαπολης – Συκεών Σάκη Λαζαρίδη τρία αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί από το ρέμα, καθώς και ένα δίκυκλο. Mάλιστα, το ένα αυτοκίνητο ήταν με ανοιχτά φώτα και υπάρχει ο φόβος να βρίσκονταν άτομα εντός.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ