Κακοκαιρία: Δυνατή καταιγίδα τώρα στην Αθήνα - Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία ανά την επικράτεια

Κακοκαιρία: Δυνατή καταιγίδα τώρα στην Αθήνα - Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία ανά την επικράτεια

Έχει αναβαθμιστεί το δελτίο από έκτακτα σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Στην Αθήνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έντονη βροχόπτωση, ενώ την ίδια στιγμή  η Πυροσβεστική βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή για να αντιμετωπίσει προβλήματα που ενδέχεται να προκαλέσει η κακοκαιρία.


«Υπάρχει μια εξομάλυνση του φαινομένου, ωστόσο καθώς έχει αναβαθμιστεί το δελτίο από έκτακτα σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα πρέπει να είμαστε αλέρτ μέχρι και σήμερα το βράδυ»,δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής,Γιάννης Αρτοποιός.

Πού θα χτυπήσει σήμερα η κακοκαιρία

Η «ψυχρή λίμνη» που προκαλεί βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας μας, αναμένεται να διατηρηθεί πάνω από την Ελλάδα, με αποτέλεσμα την διατήρηση της αστάθειας για πέμπτη μέρα σήμερα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία τουΕθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού κατά τη διάρκεια της Πέμπτης θα είναι:

  • Βροχές και καταιγίδες τόσο σε ηπειρωτικά όσο και σε νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Αιγαίου.
  • Τα φαινόμενα κατά τόπους σε τμήματα της Αν. Στερεάς και της Πελοποννήσου θα είναι έντονα και είναι πιθανό να σημειωθούν σημαντικά ύψη βροχής και πιθανώς πλημμυρικά επεισόδια.
  • Οι καταιγίδες τοπικά σε τμήματα της Κ. και Αν. Μακεδονίας είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.
 
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ