Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -Τι θα γίνει με Μετρό, Τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -Τι θα γίνει με Μετρό, Τραμ, λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό

Η σφοδρότητα της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όπως είναι φυσικό έχει φέρει τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός

Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε τις αλλαγές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός και τραμ), για σήμερα, λόγω της κακοκαιρίας.

Ετσι, η κυκλοφορία των συρμών της γραμμής 1 του Μετρό θα γίνεται στο τμήμα Πειραιάς- Αττική και αντίστροφα από την έναρξη της λειτουργίας.

Επίσης, οι συρμοί των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα κυκλοφορούν κανονικά και στις 2 γραμμές από την έναρξη της λειτουργίας.

Δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.

Όσο αφορά στη λειτουργία του τραμ, θα ξεκινήσει και στις 2 γραμμές στις 08.00 το πρωί.

Πώς θα λειτουργήσουν λεωφορεία και τρόλεϊ

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΟΑΣΑ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο οδικό δίκτυο της Αθήνας, εξαιτίας της συνεχιζόμενης έντονης χιονόπτωσης, καθιστούν αδύνατη σήμερα την εκτέλεση των πρωινών δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ.

Εποπτικά συνεργεία της ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής θα διενεργούν αυτοψίες από τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάσταση για τη σταδιακή αποκατάσταση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από τα οδικά μέσα, στο βαθμό που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών.

Προτεραιότητα, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό, θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ