Κακοκαιρία «Ελπίς» - Αποκάλυψη-βόμβα: Για μόλις 100 ευρώ φαίνεται ότι έκλεισε η Αττική Οδός - Γιατί «κόλλησαν» τα εκχιονιστικά

Κακοκαιρία «Ελπίς» - Αποκάλυψη-βόμβα: Για μόλις 100 ευρώ φαίνεται ότι έκλεισε η Αττική Οδός - Γιατί «κόλλησαν» τα εκχιονιστικά

Οι οδηγοί των εκχιονιστικών δεν έβαζαν καύσιμα τις κρίσιμες ώρες της κακοκαιρίας «Ελπίς», γιατί είχαν εντολή από την «Αττική Οδό» να τροφοδοτούνται μόνο από πρατήριο του αυτοκινητόδρομου που ήταν μέσα στα χιόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ από «Το Βήμα» και το Mega. Ως εκ τούτου, η «Αττική Οδός» έκλεισε για 100 ευρώ!

Όταν άνδρες της Πυροσβεστικής ζήτησαν να κινητοποιηθούν τα εκχιονιστικά, οι οδηγοί τους απάντησαν ότι τα οχήματα δεν είχαν καύσιμα, καθώς είχαν αναλωθεί σε προσπάθεια καθαρισμού του δρόμου.

Όταν, λοιπόν, ζητήθηκε να βάλουν εκ νέου καύσιμα, εκείνοι ανέφεραν ότι είχαν εντολή αυτό να γίνεται μόνο από πρατήριο καυσίμων που βρισκόταν στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κάντζας όπου όμως υπήρχε ήδη χιονόπτωση και ήταν δύσκολη η πρόσβαση.

Καμία κίνηση
Δεν προχώρησαν μάλιστα σε καμιά κίνηση να πάρουν καύσιμα από άλλα πρατήρια -με κόστος περίπου 100 ευρώ- γιατί δεν ήθελαν να διαθέσουν άλλα χρήματα κι από την «τσέπη» τους αφού η Αττική Οδός τους είχε επιβάλλει την συμφωνία μόνο με το συγκεκριμένο δυσπρόσιτο πρατήριο στην Κάντζα.

Επιχείρηση μεταφοράς
Έτσι οργανώθηκε η μεταφορά των καυσίμων από γειτονικό πρατήριο στον σταθμό Κατεχάκη, προκειμένου να κινηθούν τα τρία αυτά εκχιονιστικά. Όμως ήταν πλέον αργά κι όταν έφθασαν τα καύσιμα η χιονόπτωση είχε εγκλωβίσει τα οχήματα εκχιονισμού που δεν είχαν κι αλυσίδες για να κινηθούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ