Κακοκαιρία Ελπίς: Κάτοικοι στα βόρεια προάστια βάζουν ρεφενέ χρήματα για να νοικιάσουν... μπουλντόζα που θα ανοίξει τον δρόμο

Κακοκαιρία Ελπίς: Κάτοικοι στα βόρεια προάστια βάζουν ρεφενέ χρήματα για να νοικιάσουν... μπουλντόζα που θα ανοίξει τον δρόμο

Πολλά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία , καθώς ακόμα και σήμερα παραμένει δύσκολη η κατάσταση σε περιοχές στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Αν και οι κεντρικές οδικές αρτηρίες έχουν καθαριστεί, το χιόνι παραμένει στα στενά, και οι δρόμοι έχουν πιάσει πάγο και είναι απροσπέλαστοι, με την ταλαιπωρία των κατοίκων να μην έχει τελειωμό.


Βάζουν ρεφενέ χρήματα για... μπουλντόζα


Όπως μας ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία ο ιδιοκτήτης καταστήματος στην περιοχή του Χαλανδρίου, μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής βάζουν ρεφενέ χρήματα για να νοικιάσουν μπουλντόζα, προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο από το χιόνι μπροστά από τα σπίτια και τα καταστήματά τους.

«Μαζέψαμε από 5-10 ευρώ, όσα μπορούσε ο καθένας, κάποιος γείτονας είχε γνωστό που ήταν εργολάβος και ήρθε ο άνθρωπος και μας εξυπηρέτησε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα πολλά προβλήματα υπάρχουν ακόμα στο Χαλάνδρι και τα Βριλήσσια, όπου πολλά στενά παραμένουν αδιάβατα.

Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και στο Χαλάνδρι έχουν καθαριστεί, με αποτέλεσμα το χιόνι να συγκεντρώνεται στα πεζοδρόμια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS