Κακοκαιρία: Τρόμος για γυναίκα στην Κρήτη - Κρατήθηκε από κολώνα για να γλιτώσει από χείμαρρο

Κακοκαιρία: Τρόμος για γυναίκα στην Κρήτη - Κρατήθηκε από κολώνα για να γλιτώσει από χείμαρρο

Για τρίτη ημέρα η Κρήτη και κυρίως τα Χανιά βρέθηκαν αντιμέτωπα με την σφοδρή κακοκαιρία.

Τα προβλήματα ήταν πολλά, κυρίως για τους οδηγούς, καθώς πλημμύρισαν δρόμοι, με δύο από αυτούς, κοντά στην περιοχή Πλατάνι, να εγκλωβίζονται και να χρειάζεται η παρέμβαση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Στο αεροδρόμιο της πόλης, το πάρκινγκ έχει καλυφθεί με νερό, ενώ καταστήματα γέμισαν νερά. Σύμφωνα με τα τοπικά σάιτ, στη Νέα Χώρα, οι δρόμοι μοιάζουν με ποτάμια, στα Λιβάδια, στην οδό Κισσάμου και στα Περβόλια η κατάσταση ήταν εξίσου άσχημη. Ο δρόμος στα Λιβάδια είχε αποκλειστεί, όπως και ο δρόμος έξω από το ναυτικό νοσοκομείο. Παράλληλα, πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση είχαν οι περιοχές Βλητές, Ακρωτήρι και Μεγάλα Χωράφια.

Η διάσωση οδηγού από τα ορμητικά κύματα

Σε μία άλλη περιοχή, στο Καρτερό, η ζωή μίας γυναίκας κινδύνεψε όταν εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της, κινδυνεύοντας να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Για να γλιτώσει βγήκε από το όχημα και κρεμάστηκε από μία κολώνα της ΔΕΗ, περιμένοντας τους άνδρες της πυροσβεστικής να την απεγκλωβίσουν. Γρήγορα στήθηκε επιχείρηση διάσωσής της, με την γυναίκα να γλιτώνει από την περιπέτεια, χάρη στις ενέργειες της 3ης ΕΜΑΚ.


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS