Καλαμάτα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του «Αμερικάνου»

Καλαμάτα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του «Αμερικάνου»

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η Αστυνομία ως το πιθανότερο σενάριο πίσω από την ένοπλη επίθεση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμάτα.

Γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ήταν ο 47χρονος που δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου από αγνώστους στην Καλαμάτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος κυκλοφορούσε με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από τον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως η δολοφονική επίθεση που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί την Παρασκευή στο κέντρο της Καλαμάτας στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος.

To θύμα ζούμε παλιότερα στην Αμερική με την οικογένειά του και είχε επιστρέψει πριν μερικά χρόνια στην Καλαμάτα. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι τον ήξεραν με το όνομα «Αμερικάνος». Φέρεται να είχε παραβατική συμπεριφορά και να είχε μπλέξει με τον κόσμο των ναρκωτικών και της διακίνησης.

Οι δράστες αρχικά ξυλοκόπησαν το θύμα και στη συνέχεια το πυροβόλησαν. Οι Αρχές εντόπισαν ένα όχημα κοντά στο σημείο της συμπλοκής, αλλά ο οδηγός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS