«Καλάθι των Χριστουγέννων»: Πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου - Τι θα περιλαμβάνει - Στο τραπέζι και το «Καλάθι του Άγιου Βασίλη»

«Καλάθι των Χριστουγέννων»: Πρεμιέρα στα μέσα Δεκεμβρίου - Τι θα περιλαμβάνει - Στο τραπέζι και το «Καλάθι του Άγιου Βασίλη»

Στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται το «Καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο θα περιλαμβάνει τρόφιμα που συνήθως βάζουμε στο εορταστικό τραπέζι. Στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να συγκρατηθούν οι τιμές σε δημοφιλή χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Το «καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, μεταξύ άλλων γαλοπούλα, μοσχάρι, τσουρέκι/βασιλόπιτα και γλυκίσματα όπως σοκολατοειδή και άλλα είδη.

Η αναλυτική λίστα με τα προϊόντα θα ανακοινωθεί έως τα μέσα Δεκεμβρίου καθώς στόχος είναι η ισχύς του να ξεκινήσει από την Τέταρτη 12 Δεκεμβρίου και να διαρκέσει έως τις 3 Ιανουαρίου.

Όπως και πέρυσι στο καλάθι υποχρεωτικά θα συμμετέχουν όλα τα σουπερμάρκετ με τζίρο άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις και για το «καλάθι του Άγιου Βασίλη» που θα περιλαμβάνει παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ