Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση: Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες για τον ηθοποιό που διώκεται για βιασμό κατά συρροή

Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση: Ανατριχιαστικές είναι οι μαρτυρίες για τον ηθοποιό που διώκεται για βιασμό κατά συρροή

«Είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, με μια διαχρονική πορεία», τόνισε ο δικηγόρος των τεσσάρων γυναικών.


Μία σοκαριστική αποκάλυψη για τον 4οχρονο ηθοποιό, τον οποίο κατήγγειλαν για βιασμό τέσσερις γυναίκες συνάδελφοί του, μεταξύ αυτών μία ηθοποιός με διεθνή καριέρα και η αδελφή της, έκανε ο δικηγόρος των γυναικών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «ο καταγγελλόμενος είχε σχέση με τη μια αδελφή, όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών, σε βάρος της οποίας υπήρξε κακοποιητική συμπεριφορά από τον καταγγελλόμενο. Η 14χρονη αδελφή της δεν έδειξε καμία συναίνεση και υπέστη βιασμό από τον σύντροφο της αδελφής της».
«Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, η 14χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, την έσωσε η αδελφή της και είναι εντυπωσιακό πως εκείνη την ημέρα ο ηθοποιός πήγε στο σπίτι και επανέλαβε την ίδια συμπεριφορά σε βάρος ενός ουσιαστικά ημιλιπόθυμου κοριτσιού», αποκάλυψε ο δικηγόρος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Υπάρχουν και άλλα θύματα λέει ο δικηγόρος
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «το Πρωινό», ο συνήγορος των 4 μηνυτών του ηθοποιού για βιασμό, ανέφερε αρχικά πως «μου έκανε μεγάλη εντύπωση η αναφορά των πληροφοριών που μετέδωσε η εκπομπή σας, πως αναμένει ανανέωση της βίζας του για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και πρέπει εισαγγελέας και ανακριτής να εκδώσει απαγόρευση εξόδου του ηθοποιού από την χώρα».

Όπως ανέφερε ο κ. Πανταζής, σχετικά με τις καταγγελίες, αυτές έγιναν από δύο αδελφές και άλλα δύο κορίτσια, ενώ υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις με σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών, που δεν υπάγονται στο σημείο του βιασμού, αλλά ενέχονται στο πλαίσιο της σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως «είναι πάνω από 7-8 οι περιπτώσεις, με μια διαχρονική πορεία. Η τελευταία καταγγελία έγινε το καλοκαίρι του 2021».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS