Οι καταγγελίες και η αποχώρηση Φιλιππίδη από σίριαλ

Οι καταγγελίες και η αποχώρηση Φιλιππίδη από σίριαλ

Με καταγγελία τους στον ΣΕΗ η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό.

Την ίδια ώρα, σε πρόωρο τέλος φαίνονται να οδεύει η συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με την ΕΡΤ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο ηθοποιός φαίνεται να είναι έτοιμος να υποβάλει την παραίτησή του από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», επικαλούμενος λόγους υγείας. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, οι σεναριογράφοι αναμένεται να προσαρμόσουν το σενάριο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να υπάρξει έξοδος του ρόλου που ενσαρκώνει ο εν λόγω πρωταγωνιστής από την πλοκή, ή αν αυτό δεν γίνεται να προχωρήσουν σε αντικατάσταση.


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα επίσης με «Τα Νέα», ήδη πρόωρο τέλος μπήκε στη συνεργασία του εν λόγω πρωταγωνιστή με την Digea. Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας που θα αποτελούνταν από μια σειρά σποτ. Το πρώτο σποτ που έπαιζε εδώ και λίγο καιρό στην TV αποσύρθηκε νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ για τα επόμενα σποτ, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναζητείται νέο πρόσωπο.

Να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα με συμπτώματα εγκεφαλικού, από όπου πήρε εξιτήριο το περασμένο Σάββατο. Ορισμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι προ της εισαγωγής του αφενός υπήρχε ένταση λόγω των φημών περί επερχόμενης καταγγελίας (ο ίδιος είχε στείλει μάλιστα προληπτικό εξώδικο στα ΜΜΕ να μην αναφέρουν το όνομά του σε υποθέσεις για τις οποίες δεν είχε γνώση, μια κίνηση που θεωρήθηκε από πολλούς ως αυτογκόλ και σίγουρα είχε τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς το όνομά του άρχισε αμέσως να τρεντάρει στα social media), αφετέρου ορισμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλη ένταση στα γυρίσματα του σίριαλ της ΕΡΤ με συνάδελφό του, μια πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Οι τρεις ηθοποιοί που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη είναι η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους , η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ