Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 74χρονο παράγοντα κολύμβησης που προφυλακίστηκε

Σοκάρουν οι καταγγελίες για τον 74χρονο παράγοντα κολύμβησης που προφυλακίστηκε

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα της κολύμβησης, με πρωταγωνιστή ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο λόγος για έναν 74χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα κατά τη διετία 2013-2015.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega οι αστυνομικές Αρχές μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες. Ο παράγοντας, προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό, το οποίο κατασχέθηκε.

Πώς προσέγγιζε ο παράγοντας του συλλόγου τις ανήλικες

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι δύο αθλήτριες ανέφεραν ότι βρήκαν το θάρρος για να προχωρήσουν στην καταγγελία μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου. Ο 74χρονος, σήμερα, είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση.

Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μη μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS