Καταγγελίες – σοκ για την φρίκη στον Κολωνό - «Η ίδια η μάνα έφερε τη 12χρονη για να πάει σε ραντεβού», ισχυρίζεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής

Καταγγελίες – σοκ για την φρίκη στον Κολωνό - «Η ίδια η μάνα έφερε τη 12χρονη για να πάει σε ραντεβού», ισχυρίζεται ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής

«Πάγωσαν» το πανελλήνιο οι νέες αποκαλύψεις για τον εφιάλτη του παιδιού

«Μούδιασε» το πανελλήνιο με την φρικαλεότητα που έζησε το 12χρονο παιδί από τον Κολωνό, ενώ οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να αποτελούν γροθιά στο στομάχι, αφού και η ίδια η μητέρα της μπαίνει στο κάδρο των κατηγορουμένων.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση του Κολωνού που δείχνουν ότι ο «εφιάλτης» για το 12χρονη κοριτσάκι, δεν είχε τέλος. Έναν εφιάλτη, που σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, στο ΜEGA, αλλά και του ΤLive,  στον Alpha, μπορεί να έστησε η ίδια του η μητέρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή TLIVΕ και τα λεγόμενα τα παιδιού στους ειδικούς ψυχολόγους, το μαρτύριο ξεκίνησε όταν το κορίτσι ήταν 11 ετών. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή…

Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τον τρόπο που αντιδρούσε το παιδί, όταν του μιλούσαν για την μητέρα του, έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η μητέρα του κοριτσιού άρχισε πρώτη να εκπορνεύει το παιδί, πριν από περίπου ένα χρόνο. Αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, μπλέχτηκε στην υπόθεση ο 53χρονος.

Η μητέρα φέρεται να έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια και ο 53χρονος…

Μαρτυρία – σοκ από γειτόνισσα: Η μητέρα έδινε το παιδί σε άγνωστους άνδρες

Υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά, ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί. Στη συνέχεια το παιδί έφευγε μαζί με τους άνδρες για λίγη ώρα και μετά επέστρεφε…

Υπάρχει μαρτυρία γειτόνισσας, στο τμήμα του Κολωνού που έγινε αυτές τις ημέρες -μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης- στην οποία η κάτοικος της περιοχής, περιέγραψε όλα τα παραπάνω.

Η Αστυνομία φτάνει στο συμπέρασμα ότι η μητέρα μόνη της είχε στήσει την φρικτή ιστορία σε βάρος του παιδιού της και ακολούθησε ο 53χρονος που έκανε το ίδιο πράγμα.

Σύμφωνα με το TLIVE, αναμένεται να εξεταστούν όλα τα παιδιά της οικογένειας -ακόμη και τα μικρότερα- από ψυχολόγους και ειδικούς, για να διαπιστωθεί αν είχαν γίνει παρόμοιες πράξεις και σε εκείνα.

«Η ίδια την έφερνε στον οίκο ανοχής»

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η μαρτυρία στο LiveNews, της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής, η οποία κατήγγειλε πως ο 53χρονος βιαστής είχε πάει την 12χρονη στον δικό της οίκο ανοχής στο Γκάζι. Σύμφωνα με αυτήν, η ίδια η μητέρα της ανήλικης την πήγαινε στον οίκο ανοχής!

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού».

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής, αναγνώρισε τον 53χρονο κατηγορούμενο ως πελάτη του οίκου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ