Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού: Αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ στη λίστα των ατόμων που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί

Βουτηγμένο στο βούρκο είναι το κουβάρι που ξετυλίγεται γύρω από την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές, καθώς φαίνεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Live News, ότι στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης εμπλέκεται και αστυνομικός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Live News, νέα ονόματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη είναι και ένας νεαρός αστυνομικός που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Την αποκάλυψη έκανε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ», ο οποίος ανέφερε «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

 

Στη φυλακή οι 2 από τους 3 βιαστές της 12χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις που συνελήφθησαν με εντάλματα για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

 Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακρίτριας και εισαγγελέα όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

 Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης, ανύπαντρος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο κατ΄εξακολούθηση.  Σύμφωνα με τον δικηγόρο του έχει κατάθλιψη και δεν έχει ικανή πνευματική δυνατότητα να διακρίνει μια 12χρονη από μια 17χρονη. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς λίγο μετά την σύλληψη του, τα ραντεβού τα έκλεισε μέσω chat διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών.

 Ο 34χρονος από το Παγκράτι, κατηγορείται πως βίασε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι έναντι αμοιβής. Και αυτός είναι ανύπαντρος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση. Ο 34χρονος φέρεται να συνομιλούσε και να έκλεινε τα ραντεβού με την 12χρονη, μέσω του ίδιου chat με τους υπόλοιπους κατηγορουμένους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ