Κατερινόπουλος: Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με τις εξελίξεις που έρχονται -Τέρας ψυχραιμίας ο Δασκαλάκης

Κατερινόπουλος: Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους με τις εξελίξεις που έρχονται -Τέρας ψυχραιμίας ο Δασκαλάκης

«Τέρας ψυχραιμίας» χαρακτήρισε τον Μάνο Δασκαλάκη ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε επίσης για τη σπιτονοικοκυρά και την κεταμίνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών, διατηρεί πολύ ψύχραιμη στάση.

«Έχασε τρία παιδιά, αναφέρεται περισσότερο στη Τζωρτζίνα που όπως λέει υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα είναι ίδια, όποιο και να κόψεις, πονάει. Υποθέτω ότι πονάει και για τα τρία το ίδιο», είπε.

Μιλώντας για την ψυχραιμία του Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος είπε: «δεν ξέρω αν είναι έμφυτη, δεν ξέρω αν είναι στημένη. Δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Ρούλα ως προς τη γλώσσα του σώματος».

Κατερινόπουλος: Στο παραεμπόριο μπορεί να βρεθεί η κεταμίνη

«Όφειλε να καταθέσει στις αρχές ό,τι ξέρει. Διέκρινα και μια αμφισβήτηση. Δεν αποτελεί τη κεταμίνη τον παράγοντα εκείνον που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά δε… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, να είσαι και με τον Διάολο, με έναν από τους δυο θα είσαι».

Για το πού βρέθηκε η κεταμίνη, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι μπορεί να βρεθεί στο παραεμπόριο, καθώς τέτοιες ουσίες κυκλοφορούν επειδή τις παίρνουν οι χρήστες. Οποιαδήποτε τέτοια ουσία δοθεί σε υπερβολική δόση, μπορεί να είναι θανατηφόρα, είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

Κατερινόπουλος για θάνατο σπιτονοικοκυράς: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»

Μιλώντας για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, ο κ. Κατερινόπουλος είπε ότι «ίσως θα οδηγηθούμε σε εκπλήξεις από την αιτία θανάτου». «Δεν θέλω να γίνομαι μάντης κακών», είπε και τόνισε ότι «κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αν δεν τον έχουν χάσει ήδη».

Κατερινόπουλος στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου: Πού είναι οι γονείς του Μάνου Δασκαλάκη;

Κατά τη διάρκεια της ίδιας εκπομπής, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε και με τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κατερινόπουλος ρώτησε τη μητέρα της κατηγορούμενης: «Είχε η Ρούλα προβλήματα μήπως και κάποιοι κατάφεραν κάπως να δώσουν την ουσία στο παιδί για να εκδικηθούν τη Ρούλα; Σαν μάνα θα ξέρετε αν είχε προβλήματα με τον σύζυγο, με άλλους ανθρώπους. Το αποκλείετε αυτό το ενδεχόμενο;». Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι πιστεύει μόνο στο ενδεχόμενο ιατρικού λάθους.

Σχετικά με τους γονείς του Μάνου Δασκαλάκη και το γιατί δεν εμφανίζονται πουθενά να μιλήσουν, «να εκφράσουν τον πόνο τους, την οδύνη τους», αφού ρωτήθηκε από τον Θανάση Κατερινόπουλο, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε κλαίγοντας ότι δεν ξέρει τίποτα για το θέμα αυτό, ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει κάποιον και επίσης δήλωσε ότι οι γονείς του πατέρα των παιδιών «ίσως είναι γραμμή του δικηγόρου τους» το να μην βγαίνουν να μιλήσουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS