Καθαρά Δευτέρα: Μαζική έξοδος για το τριήμερο - Ποιοι προορισμοί αναμένεται να «βουλιάξουν» από κόσμο

Καθαρά Δευτέρα: Μαζική έξοδος για το τριήμερο - Ποιοι προορισμοί αναμένεται να «βουλιάξουν» από κόσμο

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (24/2-27/2), πολλοί είναι εκείνοι που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μικρές αποδράσεις κι αυτό φαίνεται από τις κρατήσεις που έχουν γίνει σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία από το Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates, στην Αράχωβα οι προ-κρατήσεις για τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αγγίζουν το 70%. Το συνολικό κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 486€ έως 906€.

Το Μέτσοβο καταγράφει προ-κρατήσεις στο 76% για το τριήμερο. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 518€ για κατοικία 40-45τμ. σε απόσταση 180 μέτρων από τη κεντρική πλατεία και μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα.

Στα Γιάννενα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 85%. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 341€ έως 391€ για κατοικίες 80τμ-120τμ σε απόσταση έως 1,3χιλιόμετρα από το κέντρο της Πόλης.

Στα Καλάβρυτα οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 89%, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονται από 651€ έως 911€.

Στα Τρίκαλα Κορινθίας οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας αγγίζουν το 71%, με τις ζητούμενες τιμές μίσθωσης για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία να κυμαίνονται από 690€ έως 828€ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Την προτίμησή τους και σε προορισμούς του Νομού Αρκαδίας δείχνουν οι ταξιδιώτες, με τις προ-κρατήσεις στη Δημητσάνα, τη Βυτίνα και τη Στεμνίτσα να αγγίζουν το 88% για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Το κόστος διαμονής για τρεις διανυκτερεύσεις στους Αρκαδικούς προορισμούς κυμαίνεται από 378€ έως και 697€.

Στο Καρπενήσι οι προ-κρατήσεις έχουν αγγίξει το 72% με το κόστος για τρεις διανυκτερεύσεις να κυμαίνεται από 549€ έως 864€, ενώ στην Καλαμπάκα, φτάνουν το78%, με το κόστος να κυμαίνεται από 221€ έως 409€ για τρεις διανυκτερεύσεις.

Παράλληλα, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, αναμένεται μεγάλη κινητικότητα και σε «θερινούς» προορισμούς της Πελοποννήσου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ