Καβάλα: Ενώπιον του ανακριτή ο 52χρονος που ασελγούσε στην κόρη του για 18 χρόνια

Καβάλα: Ενώπιον του ανακριτή ο 52χρονος που ασελγούσε στην κόρη του για 18 χρόνια

Φόβοι πως βίαζε κι άλλα παιδιά του - Εξετάζονται 11 μέλη της οικογένειας

Φρίκη προκαλούν όσα έρχονται στη δημοσιότητα για νέα υπόθεση βιασμού κόρης από τον πατέρα της, αυτή τη φορά σε χωριό του δήμου Νέστου, στην Καβάλα, ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται και όλα τα μέλη της οικογένειας για να διαπιστωθεί εάν έπεφταν θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr και την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία αναφέρει πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντος, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με το thestival.gr η 25χρονη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια τον εφιάλτη από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έχει νοητική υστέρηση. Κατά πληροφορίες ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι βίαζε την κόρη του εκμεταλλευόμενος αυτό το πρόβλημά της.

Στον ανακριτή

Στον ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 52χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την άφησε έγκυο και έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, που σήμερα είναι ενός και επτά ετών.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 52χρονος μετά την καταγγελία που έκανε η ίδια η κόρη του στην αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί φαίνεται ότι ομολόγησε τις πράξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά της οικογένειας πρόκειται να εξεταστούν σήμερα από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο και οι υπόλοιπες δυο ενήλικες κόρες του καθώς και δυο ακόμη ανήλικα παιδιά της οικογένειας με 5 παιδιά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ