Καβάλα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου - 25χρονος ομολόγησε - Τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του

Καβάλα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου - 25χρονος ομολόγησε - Τον θεωρούσε υπεύθυνο για την απόλυσή του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα καθώς ένας 25χρονος ομολόγησε την εκτέλεσή του, σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο proininews.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης έστησε καρτέρι έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν ο 52χρονος και όταν εκείνος έφτασε στο σημείο λίγο μετά τις 05:30 την περασμένη, Παρασκευή (16/9) άνοιξαν πυρ με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει. Έκτοτε ο δράστης σχεδίαζε τη δολοφονία.

Ερωτικά κίνητρα

Ερωτικά και όχι οικονομικά φαίνεται πως ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 25χρονου που σκότωσε με καραμπίνα τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών Δημήτρη Νικηφορίδη, πυροβολώντας τον εν ψυχρώ στην καρδιά έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου όπου εργαζόταν στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την δολοφονία του έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πίσω από το έγκλημα που έχει σοκάρει την περιοχή κρύβεται προσωπική αντιζηλία για μία γυναίκα. Μάλιστα, θεωρούν πως δράστης και θύμα δεν αποκλείεται να έκαναν και παρέα, αλλά οι προσωπικές διαφορές τους πυροδότησαν προστριβές που έφτασαν στο έγκλημα!

Αυτό που μπορούν με βεβαιότητα να πουν οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας ακόμα και πριν την ομολογία του 25χρονου είναι ότι ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS