Έγκλημα στην Καβάλα: Ποια ήταν η 31χρονη μητέρα -Γερμανίδα, graphic designer, με σπουδές στη Νέα Υόρκη

Έγκλημα στην Καβάλα: Ποια ήταν η 31χρονη μητέρα -Γερμανίδα, graphic designer, με σπουδές στη Νέα Υόρκη

Σοκ προκαλεί η διπλή άγρια δολοφονία στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος  φέρεται να δολοφόνησε εν ψυχρώ με καραμπίνα την σύντροφό του 31 ετών και το 10 μηνών μωρό τους. Ακολούθως αυτοκτόνησε.

 Η 31χρονη είχε μεγαλώσει στη Γερμανία. Ο πατέρας της ήταν Γερμανός και η μητέρα της Ελληνίδα. Είχε έρθει πριν μερικά χρόνια στο χωριό Λεκάνη, τόπο καταγωγής της μητέρας της και τόπο κατοικίας των παππούδων της για να κάνει τη διπλωματική της εργασία, ένα λεύκωμα για το χωριό. Ερωτεύτηκε τον τόπο, ενώ λίγο αργότερα γνώρισε τον 56χρονο κτηνοτρόφο με τον οποί πριν δέκα μήνες απέκτησαν έναν γιο.

 Το ζευγάρι, αν και δεν παντρεύτηκε ποτέ, χώρισε τον περασμένο Ιούλιο. Η 31χρονη φιλοξενούνταν στους παππούδες της και είχε ενοικιάσει νέο σπίτι στο χωριό για να κάνει μια νέα αρχή. Θα έφευγε από το χωριό τις επόμενες ημέρες μαζί με το παιδί για να μεταβεί στη Γερμανία για κάποια διαδικαστικά θέματα. Ο 56χρονος την ζήλευε παθολογικά και φοβόταν ότι η 31χρονη ήθελε να φύγει για πάντα από το χωριό. Πρόσφατα είχε κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού η νεαρή. Σήμερα το πρωί την παρέσυρε στο μαντρί με το παιδί τους. Βρέθηκαν νεκροί όλοι. 

 Η 31χρονη ήταν γραφίστρια, με πάθος για τη φωτογραφία. Είχε μάλιστα δικό της ιστοτόπο, το προσωπικό της portfolio, με τα έργα της καθώς όπως φαίνεται ασχολούνταν με τον ντιζάιν συσκευασιών εταιρειών και τη φωτογραφία και είχε μάλιστα εκδώσει κάποια λευκώματα.

Ποια ήταν η 31χρονη που δολοφονήθηκε στην Καβάλα

Βρίσκεστε εδώ είτε από καθαρό ενδιαφέρον είτε έχετε πραγματικά έναν λόγο, μια καλή ιδέα που χρειάζεται μια γραφιστική υλοποίηση.

Νομίζω ότι αν θέλετε να πετύχετε κάτι καινούργιο, πρέπει πάντα να βγαίνετε από το comfort zone σας και να αντιμετωπίζετε μια πρόκληση. Για εσάς, αυτή η πρόκληση μπορεί να είναι απλώς η εύρεση του κατάλληλου σχεδιαστή ή φωτογράφου.

Ο καθένας πρέπει να είναι ειδικός στον τομέα του. Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις τι κάνεις. Η δουλειά μου είστε εσείς, το brand σας ή το προϊόν σας. Θέλω εσείς ή αυτό να φαίνεται καλό.

Είμαι η Ά.Κ, 50% Γερμανίδα (απο την ανατολική Φριζία)- 50% Ελληνίδα. Έχω πάθος για το σχεδιασμό και το διαδίκτυο από το 2003. Για να είμαι πιο ακριβής, δημιούργησα τον πρώτο μου ιστότοπο με το Photoshop και έναν επεξεργαστή κειμένου όταν ήμουν 12 ετών. Αφού αποφοίτησα από το λύκειο, έκανα πρακτική άσκηση σε ένα εργαστήριο ασπρόμαυρης φωτογραφίας στη Νέα Υόρκη.

Πίσω στην καρδιά της Ανατολικής Φρισίας, μαθήτευσα σε μια διαφημιστική εταιρεία ως υπάλληλος επικοινωνίας μάρκετινγκ. Για να αναπτύξω περαιτέρω τις γραφιστικές μου δεξιότητες, πήρα πτυχίο στην επωνυμία και τον γραφιστικό σχεδιασμό στο HAWK Hildesheim.

Εκανα την πτυχιακή μου εργασία σε ένα μικρό ελληνικό ορεινό χωριό. Είχα πάει να ψάξω τις ρίζες μου για ένα εικονογραφημένο βιβλίο και τελικά ερωτεύτηκα αυτό το χωριό (και τον κτηνοτρόφο). Έτσι, μετά τις σπουδές μου μάζεψα κάποια χρήματα και μετακόμισα στο χωριό Λεκάνη. Από εδώ και πέρα εργάζομαι ανεξάρτητα ως brand designer και φωτογράφος.

Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η αγάπη για τη ζωή, για τις στιγμές και τις προκλήσεις, ώστε να μαθαίνω πάντα.

 
 

«Ερωτεύτηκα το χωριό και τον κτηνοτρόφο»

Κάτι παρόμοιο με αυτό που είχε γράψει στο βιογραφικό της είχε γράψει και σε μήνυμά της στο Facebook στο διάλογο κάτω από μια φωτό της με κατσικάκια από το χωριό, που είχε ποστάρει.

 «Γεια σου Άνκε, βρίσκομαι εδώ στη Λεκάνη (ορεινό χωριό κοντά στην Καβάλα), όπου ζει και ο παππούς μου. Ερωτεύτηκα τον κτηνοτρόφο και βρίσκομαι εδώ σχεδόν 3 χρόνια τώρα  Είστε σίγουρα ευπρόσδεκτοι εδώ αν θελήσετε ποτέ να επισκεφθείτε τα ελληνικά βουνά. Η παραλία απέχει μόλις 40 λεπτά  Ελπίζω να είστε όλοι καλά και υγιείς ».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS