Επιστρέφει ο καύσωνας: Ο υδράργυρος εκτοξεύεται έως τους 41 βαθμούς -Πού αναμένονται «καυτές» θερμοκρασίες [χάρτης]

Επιστρέφει ο καύσωνας: Ο υδράργυρος εκτοξεύεται έως τους 41 βαθμούς -Πού αναμένονται «καυτές» θερμοκρασίες [χάρτης]

Την… ανηφόρα παίρνει ξανά ο υδράργυρος με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν την έλευση του δεύτερου κύματος καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, μικρή περαιτέρω άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία την Τετάρτη 14/07, φτάνοντας κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, ενώ στη δυτική και στη βόρεια χώρα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37-39 βαθμούς. Ελαφρώς χαμηλότερα θα συγκρατηθεί η θερμοκρασία στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και του Ιονίου όπου ο υδράργυρος θα φτάσει στους 35 βαθμούς, με εξαίρεση το Ανατολικό Αιγαίο όπου τοπικά αναμένονται μέγιστες της τάξης των 37-39 βαθμών Κελσίου.

Καύσωνας: Εως τους 41 βαθμούς την Παρασκευή
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, οι υψηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν και το διήμερο Πέμπτη 15/07 - Παρασκευή 16/07, με τις μέγιστες να φτάνουν στους 40-41 βαθμούς Κελσίου τοπικά, ενώ σχετική υποχώρηση του κύματος ζέστης αναμένεται από το Σάββατο 17/07.
kausonas meteo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ