Κηδεία υποσμηναγού: Δάκρυσαν Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης

Κηδεία υποσμηναγού: Δάκρυσαν Σακελλαροπούλου και Μητσοτάκης

«Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου», είπε η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα στον επικήδειο που εκφώνησε

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στην κηδεία του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασε τη ζωή του όταν το F-4 Phantomστο οποίο επέβαινε, έπεσε νότια της Ανδραβίδας.

Στην κηδεία του συγκυβερνήτη παρευρέθησαν ηΚατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι δάκρυσαν όταν εκφωνούσε τον επικήδειο η μητέρα του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα.

YN 2023 02 02 14.26.17

Την ώρα της ομιλίας της ακούγονταν πολλοί από τους ανθρώπους που ήταν στην εκκλησία να κλαίνε με αναφιλητά, ενώ η κάμερα «έπιασε» και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Άμυνας να έχουν δακρύσει.

«Για μένα ήσουν, είσαι και θα είσαι το παιδί μου. Ο Αγγελάκος μου, ο Άγγελός μου που τόσο θαύμαζα. Και πόσο περήφανη με έχεις κάνει. Και να 'ξερες πόσο θα μου λείψεις», ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ