Κερατσίνι: Σοκαριστικά τα ευρήματα από την δράση του 42χρονου- Πάνω από 500 βίντεο φρίκης με τα δυο ΑμεΑ, 22.000 συνδρομητές

Κερατσίνι: Σοκαριστικά τα ευρήματα από την δράση του 42χρονου- Πάνω από 500 βίντεο φρίκης με τα δυο ΑμεΑ, 22.000 συνδρομητές

Τα αποκαλυπτικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την δράση του 42χρονου στο Κερατσίνι είναι σοκαριστικά.

Ο συλληφθείς κακοποιούσε κατ’ εξακολούθηση μια 21χρονη και έναν 25χρόνο με νοητική υστέρηση.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση, μαστροπεία, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επιθέσεις αυτές διαπράχθηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, ενώ η συστηματική κακοποίηση ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Η έρευνα έχει αποκαλύψει 554 βίντεο φρίκης, τα οποία παρακολουθούσαν πληρώνοντας αδρά 22.000 αρρωστημένοι συνδρομητές που έδιναν μέχρι και 150 ευρώ για να βλέπουν τα θύματα να υποφέρουν. Το αποτρόπαιο υλικό περιλαμβάνει σκληρές σκηνές όπου ο 42χρονος παροτρύνει τα άτομα με νοητική υστέρηση να αντιμετωπίζουν βίαια η μία την άλλη.

Στα βίντεο της φρίκης ακούγεται ο 42χρονος να λέει στην 21χρονη «έλα εδώ θέλουν να δουν κοπέλα μου» ενώ την τραβούσε και εκείνη του έλεγε «πονάω». Όταν, δε, εκείνη επέμενε να αντιδρά ο 42χρονος της έλεγε «θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες» ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται να της λέει «αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά».

Η καθημερινή βία που υφίσταντο δύο νεαρά άτομα με αναπηρία στο Κερατσίνι από έναν 42χρονο, ο οποίος παρουσίασε ακόμα και τις αρρωστημένες πράξεις του στο YouTube, σοκάρει με τις πτυχές του δράματος που έρχονται στο φως.

Ο γείτονας του δράστη, που έχει ήδη συλληφθεί, ανέφερε ότι η γειτονιά αναστατώνονταν καθημερινά από τις φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμά του.

Ο 42χρονος άνδρας συνελήφθη το Σάββατο κατηγορούμενος για βασανισμούς, εξύβριση, μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο δράστης φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτα δύο νεαρά άτομα με αναπηρία, τα οποία κακοποιούσε συστηματικά και εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

Σύμφωνα με γείτονες του δράστη, οι φωνές των θυμάτων ακούγονταν καθημερινά από το διαμέρισμά του, προκαλώντας αναστάτωση στη γειτονιά. Οι μαρτυρίες τους οδήγησαν στην έρευνα της αστυνομίας, η οποία κατέληξε στη σύλληψη του 42χρονου.

Όπως ανέφερε γείτονας του δράστη ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, καθημερινά από το διαμέρισμά του ακούγονταν φωνές που αναστάτωναν τη γειτονιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ