Κιβωτός: «Γιατί κάθε Σάββατο βράδυ βλέπετε ταινίες με δύο ανήλικα κορίτσια;» -Το ΔΣ ρωτά τον υπεύθυνο της Χίου

Κιβωτός: «Γιατί κάθε Σάββατο βράδυ βλέπετε ταινίες με δύο ανήλικα κορίτσια;» -Το ΔΣ ρωτά τον υπεύθυνο της Χίου

Συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στοιχεία και πληροφορίες για την «Κιβωτό» και τη δράση του π. Αντωνίου, της πρεσβυτέρας αλλά και των διευθυντών των δομών.

Σύμφωνα με την εκπομπή livenews στο mega, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κιβωτού συνομίλησε με τον διευθυντή της δομής στη Χίο και στην έκθεση που συνέταξαν μεταξύ άλλων τον ρώτησαν «για ποιο λόγο βλέπει ταινία κάθε Σάββατο βράδυ με δύο μικρά κορίτσια στο σπίτι του;».

Η ερώτηση αυτή προκαλεί κάποια ερωτηματικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται αν έχει δοθεί κάποια απάντηση από τον διευθυντή στη δομή της .

Κιβωτός: Για πρώτη φορά εργαζόμενος παραδέχτηκε την ύπαρξη χώρου όπου κλείδωναν τα «άτακτα παιδιά»

Για πρώτη φορά εργαζόμενος παραδέχτηκε ενώπιον του νέου Δ.Σ. πως υπάρχει χώρος, μέσα στον οποίον κλειδώνουν τα άτακτα παιδιά για τιμωρία.

«Προσλήφθηκα πριν από δύο χρόνια ως παιδαγωγός, αλλά εκτελώ χρέη οδηγού. Υπάρχει χώρος που κάποια παιδιά κλειδώνονται από την δομή για τιμωρία και τους πηγαίνουμε μόνο φαγητό» αναφέρεται στην έκθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «LiveNews».

Σε ό,τι αφορά τα όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της δομής, τα παράπονα είναι αρκετά και αφορούν τους χαμηλούς μισθούς και τις μη ενδεδειγμένες συνθήκες εργασίας.

Ενδεικτικά είπαν στη νέα διοίκηση πως «χρειαζόμαστε παιδαγωγούς, γεωπόνους, κηπουρούς και συντηρητές. Δουλεύουμε πολλές ώρες και οι μισθοί είναι πολύ χαμηλοί».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS