Κηδεία σμηναγού Τσιτλακίδη: Μεσίστιες οι σημαίες στο Νευροκόπι - Μπομπονιέρες και κουφέτα στο τελευταίο αντίο [Εικόνες]

Κηδεία σμηναγού Τσιτλακίδη: Μεσίστιες οι σημαίες στο Νευροκόπι - Μπομπονιέρες και κουφέτα στο τελευταίο αντίο [Εικόνες]

Ανάμεσα στα πρώτα στεφάνια που έφτασαν στον ιερό ναό ξεχωρίζει αυτό της οικογένειας του πιλότου Γεωργίου Μπαλταδώρου


Στην εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών μεταφέρθηκαν τα πρώτα στεφάνια για την εξόδιο ακολουθία του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Η κηδεία θα τελεστεί στις 12.00 ενώ η σορός του θα μεταφερθεί δύο ώρες νωρίτερα στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο χωριό Γρανίτη Νευροκοπίου, όπου οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ οι υπηρεσίες του δήμου προετοιμάζουν τον περιβάλλοντα χώρο του ναού.

tsitlakidis kideiaΤο «παρών» θα δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενη από τον τομεάρχη Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα, τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλο Ξανθόπουλο.
tsitlakidis kideia2

Με απόφαση του δημάρχου έχει κηρυχτεί τριήμερο πένθος έτσι ώστε σήμερα να είναι ημιαργία και όλοι οι κάτοικοι να μπορέσουν να βρεθούν στην εκκλησία για το ύστατο χαίρε στον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας. Ανάμεσα στα πρώτα στεφάνια που έφτασαν στον ιερό ναό ξεχωρίζει αυτό της οικογένειας του πιλότου Γεωργίου Μπαλταδώρου.

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, οικογένεια και φίλοι του άτυχου Σμηναγού είναι μόνο μερικοί από όσους έχουν στείλει στεφάνι στην κηδεία του κυβερνήτη του Φάντομ.

Η οικογένεια του άτυχου πιλότου αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να μοιράσουν μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα σε όσους έρθουν, για να αποχαιρετήσουν όλοι τον Στάθη Τσιτλακίδη. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δηλώσουν ότι ο Στάθης δεν πρόλαβε καν να παντρευτεί και, ουσιαστικά, καλούν συγγενείς, φίλους αλλά και όλη την Ελλάδα σε έναν «διαφορετικό γάμο» του παιδιού τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS