Κηφισιά: Συνελήφθη η συμμορία ανηλίκων που έσπερνε τον τρόμο με σιδερογροθιές και μαχαίρια

Κηφισιά: Συνελήφθη η συμμορία ανηλίκων που έσπερνε τον τρόμο με σιδερογροθιές και μαχαίρια

Δύο μέλη της συμμορίας, ο 14χρονος φιλοξενούμενος του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ο 20χρονος, το τρίτο μέλος της συμμορίας, συνελήφθησαν ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, όταν πιάστηκαν από διερχόμενους αστυνομικούς με τα μαχαίρια να απειλούν 14χρονο για να του αποσπάσουν χρήματα.

Αργότερα οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. Λίγες ημέρες αργότερα, επανέλαβαν τις παράνομες πράξεις τους.

Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ομόνοια. Οι τρεις ληστές, άρπαξαν στην Κηφισιά από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Το κινητό που είχε σύστημα εντοπισμού, «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ο 20χρονος, ο 16χρονος και ο 14χρονος που διαμένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS