Κιβωτός του Κόσμου: Απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές έπειτα από εισαγγελική εντολή

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές έπειτα από εισαγγελική εντολή

Ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη Δομή του Κολωνού, στον τελευταίο όροφο της οποίας είχε μία από τις κατοικίες του

Mε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων να έχουν στα χέρια τους τη δεύτερη κατάθεση παιδιού για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις πως έπεσε θύμα ασέλγειας από υψηλόβαθμο στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου, το «ξήλωμα» των πρώην στελεχών που ανήκαν στον κύκλο του π. Αντωνίου συνεχίζεται.

Ειδικότερα, την Τετάρτη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την Αλεξάνδρα Μαρτίνουαπομάκρυνε από τις θέσεις τους πέντε πρόσωπα τα οποία κατείχαν θέσεις-κλειδιά στην Κιβωτό. Πέρα από την απόλυση των πέντε πρώην στελεχών, η Εισαγγελία με ειδική διάταξη απαγορεύει τόσο σε αυτούς όσο και στον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο να προσεγγίζουν τις δομές της Κιβωτού ή να έχουν οποιαδήποτε άλλη σχέση με την Οργάνωση.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εντολή αναφέρεται στον Ιρακινό, πρώην γενικό διευθυντή της ΜΚΟ, ο οποίος φέρεται να έκανε μεγάλη ζωή, στον 35χρονο θεολόγο Πασχάλη, ο οποίος ήταν το δεξί χέρι του πατέρα Αντωνίου, στη σύζυγό του, η οποία ήταν κοινωνική λειτουργός στη δομή της Πωγωνιανής και μέλος του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, και στους δύο ακόμα απολυμένους.

Η απαγόρευση, ωστόσο, καλύπτει και τον ιδρυτή της Κιβωτού, με αποτέλεσμα να του απαγορεύεται πλέον να προσεγγίσει όλες τις δομές της Κιβωτού. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο πατέρας Αντώνιος θα πρέπει να απομακρυνθεί από τη δομή του Κολωνού, στον τελευταίο όροφο της οποίας είχε μία από τις κατοικίες του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2022 YSTEROGRAFO NEWS