Κιβωτός του Κόσμου: Εικόνες που προκαλούν σοκ και οργή - Ανήλικα με γαλότσες στις λάσπες κουβαλάνε πέτρες

Κιβωτός του Κόσμου: Εικόνες που προκαλούν σοκ και οργή - Ανήλικα με γαλότσες στις λάσπες κουβαλάνε πέτρες

Μορφή τσουνάμι παίρνουν οι αποκαλύψεις για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τις καταγγελίες για τα όσα δεινά περνούσαν οι ανήλικοι που φιλοξενούνταν σε αυτές.

Μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του LIVE NEWS για την παιδική εργασία και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλευαν 15χρονα και 16χρονα παιδιά, σήμερα το MEGA φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη δομή του Βόλου, στην οποία ανήλικοι, βουτηγμένοι μέσα στις λάσπες και τα νερά, προσπαθούν να καθαρίσουν ένα σιντριβάνι.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ντοκουμέντο, ανήλικα αγόρια με φτυάρια στα χέρια, καλυμμένα με λάσπη, προσπαθούν να καθαρίσουν το σιντριβάνι της δομής.

Παρόμοιες εικόνες, με ανηλίκους κάτω από τον καυτό ήλιο, με τσάπες και τσουγκράνες στα χέρια, έχουν έρθει στο φως από τη δομή της Καλαμάτας, όπου τις μεγάλες εκτάσεις πρασίνου τις φρόντιζαν οι ανήλικοι.

Μάλιστα, υπό την επίβλεψη του εκάστοτε παιδαγωγού, αν κάποιος κρινόταν ότι δεν έκανε καλή δουλειά, θα αντιμετώπιζε τη λεγόμενη «συνέπεια», που περιλάμβανε απομόνωση, ακόμα και στέρηση φαγητού.

Εικόνες εκμετάλλευσης ανηλίκων έχουν προκύψει και από τις δομές της Αθήνας, όπου τα φιλοξενούμενα παιδιά δούλευαν στις αποθήκες, κουβαλώντας, καθαρίζοντας και τακτοποιώντας αντικείμενα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS