Κιβωτός του Κόσμου: Η νέα γραμμή του πατέρα Αντωνίου - Ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται

Κιβωτός του Κόσμου: Η νέα γραμμή του πατέρα Αντωνίου - Ψάχνει να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται

Ολοένα και περισσότερες είναι οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Την ίδια στιγμή, το ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και η πρεσβυτέρα του «αναζητεί» ο πάτερας Αντώνιος, αρνούμενος τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του από παιδιά που έζησαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ειδικότερα, την ώρα που έρχεται στο φως η «αγιογραφία» του πατέρα Αντωνίου ως Νώε, ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» κάνει νέα παρέμβαση μέσω τρίτων.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του μετέφερε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στο Open τη θέση του πατέρα Αντωνίου, μετά τις νέες αποκαλύψεις για όσα γίνονταν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται πως κάποιος θέλει να τον εμπλέξει.

«Αρνούμαι όλες τις καταγγελίες. Δεν έχω ακουμπήσει ποτέ παιδί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, όσο προχωρούν οι έρευνες, διαπιστώνεται ανυπαρξία αποδείξεων, πολύ περισσότερο ενδείξεων για όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και αναζητείται η αιτία αυτών των επιθέσεων σε έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη στήριξη των παιδιών. Ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτές τις επιθέσεις;», ανέφερε ο πατέρας Αντώνιος μέσω ανθρώπου από το περιβάλλον του.

Παράλληλα, σε εξέλιξη δύο προκαταρκτικές έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου», μια μετά την καταγγελία παιδαγωγού στη δομή του Βόλου για κακοποιήσεις και ξυλοδαρμούς παιδιών και μια δεύτερη για να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και αδικήματα.

Και ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τις καταγγελίες σχετικά με ξυλοδαρμούς και κακοποιήσεις, συνεχίζονται και οι έρευνες από την Οικονομική Αστυνομία και την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος. Μέχρι στιγμής, έχουν συλλεγεί τιμολόγια και κάθε διαθέσιμο οικονομικό στοιχείο, καθώς τα έσοδα ξεπέρασαν τα 27,5 εκατ. ευρώ τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι ζήτημα χρόνου να ζητηθεί άρση απορρήτου για 15 άτομα. Πρόκειται για τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα, τα μέλη του Δ.Σ., που έχουν αντικατασταθεί από την προσωρινή διοίκηση, καθώς και τους υπευθύνους δομών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS