Κιβωτός του Κόσμου - Νέες καταγγελίες: «Θέλουν να κλέψουν τα παιδιά μας - Εδώ και δύο χρόνια δεν μας ανοίγουν την πόρτα»

Κιβωτός του Κόσμου - Νέες καταγγελίες: «Θέλουν να κλέψουν τα παιδιά μας - Εδώ και δύο χρόνια δεν μας ανοίγουν την πόρτα»

Όλα όσα δήλωσε ο Ανουάρ Μπάκρι, γ.γ. της Ένωσης Σύρων Ελλάδας - Τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί


Ένταση σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στην Κιβωτό του Κόσμου τον Κολωνό, όταν Σύριοι γονείς μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας έφτασαν οργισμένοι και αγανακτισμένοι έξω από τη δομή και έσπασαν την πόρτα.
Οι γονείς κατήγγειλαν ότι τα τέσσερα παιδιά τους, 3 έως 5 ετών, μέσα στη δομή έχουν πέσει θύματα άγριου ξυλοδαρμού και ότι οι υπεύθυνοι δεν τους αφήνουν να τα δουν.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, μίλησε ο Ανουάρ Μπάκρι, γ.γ. της Ένωσης Σύρων Ελλάδας, και τόνισε πως τα παιδιά αυτά έχουν κακοποιηθεί, ενώ σημείωσε πως εδώ και δύο χρόνια δεν επιτρέπουν στους γονείς να δουν τα παιδιά τους.

«Να μην σπάσουμε την πόρτα του σατανά; Για όνομα του Θεού! Εδώ και δύο χρόνια δεν μας ανοίγουν την πόρτα τους. Μας ταλαιπωρούν, θέλουν να μας κλέψουν τα παιδιά μας, τα σπλάχνα μας. Εδώ ξεφύγαμε από τη Συρία, το σκάσαμε από το καθεστώς Άσαντ για να σώσουμε τα παιδιά μας και ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα, για να βρεθεί ένας σατανάς να μας κλέψει τα παιδιά μας και να τα δώσει για υιοθεσία. Δεν θα το αφήσουμε αυτό να περάσει», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι σήμερα, Τρίτη, ξεκινούν οι καταθέσεις στην Εισαγγελία για την υπόθεση της «Κιβωτού», εκ των οποίων και μία που αφορά πρώην τρόφιμο που κατοικεί στο εξωτερικό. Την υπόθεση την έχουν αναλάβει δύο εισαγγελείς με σκοπό να διαλευκανθεί το συντομότερο δυνατόν.

Δείτε το βίντεο:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ