Κιβωτός του Κόσμου: «Ο 19χρονος λέει ψέματα - Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό” του» - Όσα καταγγέλλει πρώην φιλοξενούμενος της δομής

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο 19χρονος λέει ψέματα - Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό” του» - Όσα καταγγέλλει πρώην φιλοξενούμενος της δομής

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν στο πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα όσα έχουν καταγγελθεί στις Αρχές για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».


Την ίδια ώρα, πρώην φιλοξενούμενος και νυν εργαζόμενος της «Κιβωτού» μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, για το πώς εκτιμά ο ίδιος τις καταγγελίες ενάντια στην οργάνωση και τον πατέρα Αντώνιο.

Ο Τσαμπίκος είναι πρώην φιλοξενούμενος της «Κιβωτού» και σήμερα εργάζεται ως οδηγός στη δομή της Χίου. Όπως δήλωσε ήταν μία κίνηση που έκανε με τη θέλησή του. Μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που ακούγονται σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, αλλά και για στη δική του σχέση με τον ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ερωτώμενος αρχικά για τις τιμωρίες, τις λεγόμενες «συνέπειες» που έβαζαν οι παιδαγωγοί στα παιδιά των δομών, απάντησε: «Τι πάει να πει τιμωρία, δηλαδή ποια τιμωρία; Να σας πω κάτι, έχω “φάει” κι εγώ τιμωρία. Με έχει κάνει παρά πολύ δυνατό, γιατί ήμουν ένα παιδί περίεργο, είχα μία συμπεριφορά απαράδεκτη».

Και συνέχισε: «Όταν ακούω τα άλλα παιδιά να λένε ότι τα κλείδωναν σε δωμάτια, “πέφτω από τα σύννεφα”».

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα, «γονείς του». «Έχω κακοποιηθεί πάρα πολύ από την οικογένειά μου, άμα δεν υπήρχε αυτός (ο πατέρας Αντώνιος) να μου δώσει ζωή, δεν ξέρω πού θα ήμουνα» σημείωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA, πως η μητέρα του μία μέρα τον πέταξε στο δρόμο και κοιμόταν για ένα μήνα στα παγκάκια. «Μέχρι που με μάζεψε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, έκατσα τρία χρόνια σε τρεις τοίχους μέσα στο νοσοκομείο. Και μετά βρέθηκε η “Κιβωτός” στο δρόμο μου» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον 19χρονο πρώην φιλοξενούμενο που έκανε την καταγγελία για την ασέλγεια, δήλωσε πως τον γνωρίζει και πως «όσα λέει είναι ψέματα».

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε, τι κέρδος έχει από αυτό. Εμένα με απειλήσανε από το “στρατόπεδό του”. Μου είπαν πως εάν δεν σταματήσω θα ανεβάσουν βίντεο που θα με “κάψει”. Τους είπα “καν’ τε ό,τι θέλετε”» αποκάλυψε.

Ο ίδιος ανέφερε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει την όποια κατηγορία εις βάρος του πατέρα Αντωνίου. «Ο άνθρωπος κόπιασε να μεγαλώσει πόσα παιδιά, έκανε… και τον πετάξανε έξω από το σπίτι του» σημείωσε, μιλώντας στο MEGA.

Τέλος, ανέφερε πως μία περίοδο μισούσε πολύ τη μητέρα του και είχε εξομολογηθεί στον πατέρα Αντώνιο πως «μία μέρα θα τη σκοτώσει».

«Μου λέει “παιδί μου, δεν αξίζει. Συγχώρεσέ την, δώσε μία τελευταία ευκαιρία”. Αυτή είναι η πλύση εγκεφάλου» απάντησε ο πρώην φιλοξενούμενος σε αντίστοιχη ερώτηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS